Bron

Bron

Een Bron sieraad kopen? Bekijk ons assortiment Bron en bestel direct op Ha-juweliers.nl. Gratis verzending, snelle levering en deskundig advies. Of kom langs in onze Bron Jewelry Espace in onze winkel en laat je inspireren door de combinatie mogelijkheden van de Bron sieraden.

Een Bron sieraad kopen? Ha juweliers biedt u de grootste collectie.

Bekijk ons assortiment Bron sieraden en bestel direct op Ha-juweliers.nl. Gratis verzending, snelle levering en deskundig advies.

Bij Ha juweliers vind u de meest actuele Bron sieraden. Altijd een ruime collectie op voorraad.

In onze Bron Jewelry Espace in de winkel treft u altijd de nieuwste collectie aan, die zorgvuldig wordt samengesteld in nauw overleg met de firma Bron.

Bron sieraden kenmerken zich door de uitgebreide combinatie mogelijkheden van de kleuredelstenen en diamanten.

Bij Ha juweliers  vind u de volgende lijnen van Bron:

Catch

Confetti

Stardust

Joy

Stax

Phlox

Sprite

Sushi

Poppies

Solar

Toujours Ajour

Power Flower

Lux

Reflex

Specials

Over Ha juweliers: Authorised dealer Bron Jewelry

Ha juweliers in Haren is authorised dealer van Bron.

Ha juweliers, inmiddels een begrip in Noord-Nederland, heeft een unieke collectie internationale sieradenmerken en zwitserse horloges met natuurlijke het Nederlandse merk Staudt horloges. De juweliers Johan Leyendijk en Harold Mulder introduceerden met de nieuwe naam Ha ook een nieuwe manier van denken over juwelen en horloges. Ze kozen voor een exclusieve collectie met uitsluitend topproducten voor mensen met goede smaak en oog voor kwaliteit, nooit doorsnee in hun manier van leven, hun stijl en hun presentatie.