4 artikel(en)
Sorteer op:
per pagina
4 artikel(en)
Sorteer op:
per pagina

Bij Ha juweliers vind u de meest actuele Victorinoxhorloges. Altijd een ruime collectie op voorraad.

De makers van het originele Swiss Army Knife, waarvan  en laat zien hoe charmant het kan zijn om de tijd te lezen op de meest eenvoudige manier

De makers van de bekende Zwitserse zakmessen van onberispelijke kwaliteit, maken horlogos die aan de dezelfde hoge eisen moeten voldoen.

De fabriek van Victorinox staat in de Jura in Zwitserland. Opgericht in 1884 en nog steeds in handen van particuliere families. Het bedrijf is ondergebracht in een stichting en 90% van de winst dient in het bedrif te blijven en 10% van de winst wordt aangewend om goede doelen projecten te ondersteunen. Er vloeit geen winst naar de families. Dat is nog eens een andere manier van zaken doen.

Ha juweliers levert horloges uit de volgende collecties:

I.N.O.X.

Maverick

Alliance

Night Vision

Chrono Classic

Infantry

Airboss

Alpnach

Bij Ha juweliers hebben wij de nieuwste en gelimiteerde modellen als eerste op voorraaad.

Over Ha juweliers: Authorised dealer Victorinox horloges

Ha juweliers is authorised  dealer van Victorinox

Ha juweliers, inmiddels een begrip in Noord-Nederland, heeft een unieke collectie internationale sieradenmerken en zwitserse horloges met natuurlijk Victorinox horloges. De juweliers Johan Leyendijk en Harold Mulder introduceerden met de nieuwe naam Ha ook een nieuwe manier van denken over juwelen en horloges. Ze kozen voor een exclusieve collectie met uitsluitend topproducten voor mensen met goede smaak en oog voor kwaliteit, nooit doorsnee in hun manier van leven, hun stijl en hun presentatie.