• Gratis verzending
  • Winkel in Haren (Gn)
  • Aankoopbegeleiding 
  • Bel ons 050 5344954

Klantenscore: 9,4 / 10
op basis van 30 beoordelingen

Voor al uw excellente juwelen en horloges, online en in Haren.

Seiko 140 jarig bestaan

30-04-2021

Professional specifications, afgekort Prospex. Dit is één van de collecties van Seiko waar wij eind 2020 trotste dealer van zijn geworden!

De prospex serie van Seiko bestaat uit 3 verschillende categorieën, genaamd SEA (voor de duikers onder ons), SKY (met een brede range aan pilotenhorloges) en LAND (voor de echte avonturier)

Naast de Prospex serie hebben wij de Presage collectie van Seiko opgenomen in ons assortiment. De Seiko Presage collectie bestaat uit mechanische horloges waarbij kwaliteit en duurzaamheid tegen een scherpe prijs het uitgangspunt zijn.

Het merk Seiko werd in 1881 opgericht en viert dit jaar zijn 140 jarig bestaan. Seiko brengt daarom de Presage 140th Anniversary Limited Edition op de markt. Dit horloge heeft een titanium kast met een speciale super harde coating. Deze coating zorgt voor een optimale bescherming tegen krassen. De wijzerplaat heeft het Japanse Asanoha (hennepblad) patroon. Dit patroon wordt al meer dan duizend jaar gebruikt in Japan. Het patroon representeert een sterke, snelle groei bij (met name) jonge mensen.  Verder zit er op de wijzerplaat een gangreserve aanduiding waarop af te lezen is hoeveel gangreserve het uurwerk op dat moment nog heeft.

Daarnaast beschikt het horloge over een automatische uurwerk met een gangreserve van ongeveer 45 uur, een GMT functie, saffier glas met een anti reflecterende coating en is het horloge 100 meter waterdicht.

Dit horloge is gelimiteerd op 3500 stuks en is beschikbaar vanaf Juli 2021. De prijs bedraagt 1450.- euro.

Op dit moment hebben wij Seiko zowel in de winkel als in onze etalage gepresenteerd staan.

Mocht u het leuk vinden om kennis te maken met dit nieuwe merk, kom dan gerust langs bij ons in de winkel. Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Maak ieder maand kans op een cadeaubon ter waarde van vijfentwintig euro door je aan te melden op onze nieuwsbrief